Engineer Teamwork Meeting, Drawing working on blueprint meeting for project working with partner on model building and engineering tools in working site, Construction and structure concept.

Bli bedre kjent med
Tom Kristiansen

Hvor lenge har du jobbet i prosjekt- og byggebransjen?

Jeg begynte min karriere her i Øyvind Moen og har nå jobbet her i hele 32 år. Det er litt morsomt, for da jeg startet å arbeide her på slutten av 80-tallet trodde jeg helt ærlig at dette var en svært midlertidig jobb. I starten var jeg litt usikker på om dette var et sted for meg, men det gikk ikke lenge før jeg forstod at dette var et sted jeg virkelig ville være! Det var kjempehyggelige kollegaer, og store muligheter for mange forskjellige oppdrag for meg som var ung og sulten etter å bevise hva jeg var god for.

Hvordan var utviklingen din i Øyvind Moen?

I utgangspunktet har jeg VVS-utdannelse, og har stort sett jobbet som byggleder. Jeg startet faktisk å jobbe med selveste Oslo Spektrum i sin tid. Etter hvert som tiden gikk og jeg opparbeidet meg mer og mer erfaring fikk jeg jobbe enda mer med verneverdige bygninger og restaurering av gamle bygg. Dette har nå blitt mitt spesialfelt ettersom jeg har skaffet meg solid erfaring med slike bygninger.
ØM-0122voldsløkka-29
ØM-0122voldsløkka-29

Hva ville du sagt til en potensiell oppdragsgiver?

«Kort og godt – Øyvind Moen AS er et firma som gir personlig oppfølging, og vi som jobber her er ikke små brikker i en stor sammenheng. Vi gir alltid oppdragsgiverne våre personlig oppfølging, og sørger for at de aldri trenger å forholde seg til mer enn et par personer».

– Tom Kristiansen, prosjekt- og byggeleder

ØM-0122voldsløkka-22

Hvorfor har du valgt å bli værende i Øyvind Moen i så lang tid?

Jeg har blitt værende i Øyvind Moen AS i så mange år av en god grunn. Kollegaene mine har generelt vært her i mange år, og trenden i selskapet er at folk blir værende lenge. Jeg mener det er fordi dette er en svært god arbeidsplass der vi har veldig kort vei til ledelsen. Når vi har behov for å komme med innspill, eller trenger hjelp til noe arbeidsmessig er det aldri vanskelig å komme i kontakt med leder – ikke at det alltid er nødvendig heller.

Hvordan er arbeidsmiljøet hos Øyvind Moen?

Vi har et utrolig godt arbeidsmiljø der alle kan spørre hverandre om tips og råd. Vi har mye kursing og utvikling på arbeidsplassen, men jeg tror helt ærlig at den aller beste opplæringen vi har fått er den vi konstant får av hverandre. Det å kunne utveksle erfaringer med mine kollegaer er nok det viktigste punktet i min arbeidserfaring. Vi er alle spesialister på hvert vårt punkt, og vi har alle noe å bidra med til å hjelpe hverandre i arbeidet. Selv om jeg er spesialist på verneverdige bygninger vil det alltid dukke opp noe i disse prosjektene som mine kollegaer har mer erfaring på enn jeg har. Da er det utrolig betryggende å vite at jeg kan be om råd og veiledning fra dem.

Vil du jobbe med oss?

Ønsker du å jobbe med oss? Ta kontakt med oss, så setter vi opp et møte.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.